Nieuws Limburg Stel uw kandidatuur voor de UNIZO Export Awards

Stel uw kandidatuur voor de UNIZO Export Awards

Stel uw kandidatuur voor de UNIZO Export Awards

Heel wat Limburgse KMO’s veroveren de markt in onze buurlanden, Europa of zelfs andere werelddelen. UNIZO-Limburg en de Provincie Limburg willen deze prestaties van onze Limburgse KMO’s extra in de verf zetten via de uitreiking van UNIZO Export Awards.

U kunt uw kandidatuur voor deze award indienen! Dat kan door ons het ingevuld deelnameformulier voor 1 november 2013 te bezorgen. vier categorieën, met name voor bijzondere exportprestaties in de buurlanden (Nederland, Duitsland, Frankrijk), Europa, de UNIZO World Wide Export award en de meest beloftevolle exporteur.

Als deelnemend en mogelijk winnend bedrijf kan u genieten van volgende voordelen:

•Ruime media aandacht tijdens de uitreiking van de Export Awards op 22 november 2013

•U wordt een bevoorrechte getuige voor getuigenissen in de media achteraf. Ervaring met winnaars van andere awards leert ons dat zij regelmatig opnieuw gevraagd worden voor getuigenissen in de media.

•Gratis tips en adviezen door de jury die uw dossier beoordeelt en samengesteld is uit specialisten met bijzondere ervaring in de internationale handel, financiën en marketing

Indien u nog vragen heeft over deze awards, contacteer Jo Vannitsem via tel. 011/26 31 04 of jo.vannitsem@unizo.be
klik hier voor meer info

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.