Nieuws Limburg Sterrenchef Danny Vanderhoven staat op straat

Sterrenchef Danny Vanderhoven staat op straat

Sterrenchef Danny Vanderhoven staat op straat

Hoe zou het zijn met… chef Danny Vanderhoven? Goed nieuws! Na een tijdje sterren te zien is hij na een noodzakelijke medische ingreep helemaal terug. Voor zijn nieuw concept ging hij de straat op en zocht hij inspiratie op internationale en lokale markten. En zie: StreetFood Deluxe is geboren…

Met StreetFood Deluxe neemt chef Danny tal van internationale bekende ‘straatgerechten’ onder handen en tilt deze naar een hoger niveau. Verwacht je aan een Classic Deluxe, een DannyDog Deluxe, Porc Sandwich Deluxe maar ook aan blini’s met Belgische kaviaar.

Danny Vanderhoven: “Natuurlijk kriebelde het om terug aan de slag te kunnen. Zelf ben ik al jaren goed gek van de lokale markten, maar toen ik een tijdje geleden de vraag kreeg om StreetFood Deluxe in België uit te werken, was ik snel verkocht. Zeker omdat we de verkoop online kunnen organiseren. Een must in deze barre tijden voor horeca-ondernemers. Het unieke is dat ik mijn eigen ‘touch’ aan de gerechten toevoeg en met kwalitatief hoogstaande en streekgebonden producten werk. Lekker lokaal, loyaal en royaal! Noem het straatgerechten, maar dan op sterrenniveau.”
StreetFood Deluxe start in eerste instantie regionaal. Via de webshop kunnen alleen mensen die in Limburg wonen hun favoriete fastfood bestellen. Een bewuste en duurzame keuze. Danny: “We gaan niet vanuit Lanaken naar de kust rijden om een DannyDog Mexican te leveren, ook al zijn al onze streetfood-boxen voor twee personen samengesteld, de kost voor de levering zou te hoog zijn. Zowel voor de klant als voor het milieu. Daarom leveren we alleen in Limburg en Maastricht binnen vastgelegde zones en op vaste dagen. Onze boxen zijn allemaal zeker drie dagen gekoeld houdbaar maar ter plaatse afhalen kan uiteraard ook.”

Danny Vanderhoven ziet wel ruimte om het project uit te breiden door middel van franchising. “Als er liefhebbers zijn, laat het gerust weten! Stel dat iemand in Antwerpen of West-Vlaanderen dit concept ook regionaal wil lanceren, is dat geen probleem. We laten het op ons afkomen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.