Steven Lisens (Baldewijns) is Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar

Steven Lisens, bedrijfsleider van Baldewijns & Co uit Hasselt, is zopas door de Vlaamse Confederatie Bouw in Brussel, uitgeroepen tot Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar.
steven lisensBaldewijns & Co is actief in het transport, grond- en afbraakwerken. Zaakvoerder is Josette Baldewijns. Haar zoon Steven Lisens, die bestuurder is van het bedrijf, introduceert in het eerder klassieke aanbod van activiteiten, innovatieve technieken. Zo is hij een fervent voorstander van 2D en 3D- metingen: “We zijn constant op zoek naar nieuwe technologieën om te communiceren, te meten en te sturen op de werf," zegt hij. "Zo worden, door de aanschaf van 3D-machinebesturing, de modellen vanuit het ontwerpbureau ingeladen in onze machines. Dat zorgt ervoor dat iedere machinist op de werf het juiste plan heeft en de juiste aanwijzingen krijgt wat uitgegraven of opgehoogd moet worden.”

Steven Lisens kreeg een beeld van kunstenares Mie Bogaerts dat in het teken staat van het thema ‘doorbraak door samenwerking’. De toekenning van de prijs gebeurt op basis van de performantie van de jonge bedrijfsleider, maar ook zijn inzet voor de beroepsorganisatie.