Stevens & Co stelt nieuw management aan

In onderling overleg hebben de aandeelhouders van Stevens & Co enerzijds, en directieleden-bestuurders Erwin Bobbaerts en Jos Stroeken anderzijds, beslist om de samenwerking stop te zetten. De specialist in elektriciteits- en seinwerken uit Halen, die tot de CFE-groep behoort, wordt nu geleid door Chris Présiaux, die eerder zijn sporen verdiende in de energiesector (Nuon) en de HVAC (Van den Brande Technieken in Genk).

De nieuwe directeur krijgt meteen enkele belangrijke uitdagingen op zijn bord: "Er is momenteel uiteraard veel te doen rond de veiligheid van de spoorwegen," zegt hij. "Als één van de marktleiders in de seingeving, zijn we actief bezig om hier vernieuwende projecten voor uit te werken. Onze grootste kwaliteit daarbij is de uitstekende planning van de installaties. Onze mensen zijn perfect getraind om de klus te klaren binnen het opgegeven tijdsbestek, dat vaak niet meer dan 4 of 5 uur tijdens de nacht bedraagt."

Stevens & Co volgt ook de ontwikkelingen op vlak van glasvezel op de voet. " Bijvoorbeeld in de camerabewaking zijn er moderne technieken die erg veel mogelijkheden bieden."

Bij Stevens & Co werken vandaag zowat 130 mensen. De omzet bedraagt jaarlijks ongeveer 15,2 miljoen euro.