Nieuws Limburg Stichter van meubelfabrikant Recor overleden

Stichter van meubelfabrikant Recor overleden

Stichter van meubelfabrikant Recor overleden

Rene-CorthoutsIn Hasselt is woensdag ondernemer René Corthouts overleden. Hij zou in augustus 91 jaar geworden zijn. Corthouts was de stichter en gedelegeerd bestuurder van de Recor Group, de gekende meubelproducent in Hasselt. Recor (de naam komt overigens van de stichter REne CORthouts) werd opgericht in 1949, aanvankelijk als producent van matrassen. Daarna werden de activiteiten uitgebreid, onder meer naar de productie van zitmeubilair, bedden, tafels, stoelen, eet- en slaapkamers. De operationele leiding van Recor Group (Sofabed, Belform, Recor en Recor Bedding) is intussen in handen van de volgende generatie. Het bedrijf telt zo’n 200 medewerkers.

De uitvaartplechtigheid voor René Corthouts vindt zaterdag om 12u30 plaats in de kerk van Wimmertingen. Wij bieden de familie onze deelneming aan.
(Foto: Arne Jacobs)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.