foto hz unizo

Stichter van ondernemersclub geeft fakkel door

Raf Coomans, 12 jaar geleden mede-oprichter van ondernemersvereniging Unizo Heusden-Zolder, deelt zijn voorzittershamer in 2, en geeft die door aan Monique Mommen en Nico Bijnens.

Raf Coomans, zaakvoerder van IT- en elektronicahandel Auva, blikt terug op een boeiende periode: “Het was een hele eer en uitdaging om 12 jaar voorzitter te mogen zijn. Ik wil graag benadrukken dat ik bij Unizo Heusden-Zolder een hechte en ondernemende bestuursploeg terugvond. Doorheen de jaren konden we enkele mooie initiatieven realiseren, zoals de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie met 400 deelnemers. Ook ons 10-jarig bestaan met uitreiking van het Gulden Eikenblad, was zeker een hoogtepunt. Er is uiteraard nog werk aan de winkel, maar ik blijf actief als bestuurslid om verder aan de kar te trekken.”

Monique Mommen (Optiek Mommen) en Nico Bijnens (zaakvoerder BN Tech) zullen als duo het voorzitterschap van de lokale ondernemersvereniging in Heusden-Zolder opnemen. Monique runt samen met echtgenoot Marc sinds 1995 Optiek Mommen. Nico is actief in het beveiligingswezen met BN Tech. “Ons doel is om verder te bouwen op de solide basis die al gelegd werd door Raf en zijn team”, aldus het nieuwe voorzittersduo. “We gaan plaatselijke netwerkactiviteiten en infosessies blijven organiseren om de lokale zelfstandigen te connecteren, te informeren en te adviseren.”