Nieuws Limburg Stoelendans in management van Center Parcs

Stoelendans in management van Center Parcs

Stoelendans in management van Center Parcs

Center Parcs wijzigt zijn managementteam in België. Frank van Ouytsel zal doorschuiven als General Manager voor het nieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem. Zijn plaats in De Vossemeren (Lommel) wordt ingenomen door Jos Kruiter, die overkomt van Erperheide in Peer. Daar zal de geboren Perenaar Jean Jonkers (foto) de leiding in handen nemen. De vorige functie van Jonkers bij Sunparks Kempense Meren wordt dan weer ingepikt door Johan Revets, tot op heden Deputy General Manager van De Vossemeren…

Alle heren rapporteren rechtstreeks aan Maarten Timp, die de nieuwe Country Operations Director voor België wordt. Hij is als 21 jaar bij Center Parcs, waarin hij onder meer General Manager was van Erperheide en Vossemeren. De nummer 1 in ons land is Erwin Dezeure, die de titel draagt van Managing Director België en ook deel uitmaakt van de Raad van Bestuur van Center Parcs Europe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.