Nieuws Limburg Stokbroekx (Bree) lijft Schroijen (Maaseik) in

Stokbroekx (Bree) lijft Schroijen (Maaseik) in

Stokbroekx (Bree) lijft Schroijen (Maaseik) in

Stokbroekx & Stokbroekx, het boekhoudkantoor uit Bree, neemt in Neeroeteren (Maaseik) sectorgenoot Schroijen over. Het is de eerste fase van een groeitraject dat Stokbroekx heeft opgestart. “In de nabije toekomst zullen we verder inzetten op onze groei, en met overnames ons aanbod gericht verruimen,” zegt mede-zaakvoerder Frank Stokbroekx.

stokbroekxDie evolutie zal gebeuren volgens strikte kwaliteitsnormen. Stokbroekx & Stokbroekx heeft namelijk als eerste boekhoudkantoor in Limburg een ISO 9001-norm behaald. “We zijn er heel trots op,” aldus nog Frank Stokbroekx. “De voorwaarden om de certificering te krijgen, zijn uiterst strikt. Je moet elk aspect van je bedrijfsvoering in een draaiboek gieten, zoals de workflow, classificatiesysteem, bedrijfssoftware, processen, klantentevredenheid, enzovoort.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.