Nieuws Limburg Straf: Simons stopt

Straf: Simons stopt

Straf: Simons stopt

De Limburgse modeontwerper Raf Simons hangt de kapstok aan de kapstok… Na 27 jaar kondigt hij het einde aan van zijn wereldwijd succesvolle modemerk.

De Peltse designer bracht zopas het nieuws zelf uit via Instagram, waar hij 1,1 miljoen volgers heeft: “De lente- en zomercollectie van 2023 is het einde van een buitengewone reis van 27 jaar en het laatste seizoen van het modemerk Raf Simons”, schrijft hij. “Ik heb de woorden niet om uit te drukken hoe trots ik ben op alles wat we hebben bereikt. Ik ben dankbaar voor de ongelooflijke steun van mijn team, mijn partners, de pers en de aankopers, mijn vrienden en familie, en van onze toegewijde fans en loyale volgers. Bedankt allen om in onze visie te geloven en in mij te geloven.”

Daarmee komt dus een einde aan 27 jaar van spraakmakende collecties. Een kleine schok in de sector, want Raf Simons is wereldwijd gekend als één van de topontwerpers, die naast zijn eigen kledinglijnen, creaties bedacht voor modehuizen als Prada, Calvin Klein en Dior. De 54-jarige Peltenaar zal ongetwijfeld verder gaan met nieuwe dingen te bedenken voor topmerken, maar een nieuw jasje met het label van Raf Simons zelf zal je dus niet meer in de winkelrekken treffen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Guido V. 2022-11-23 10:04:10

Een spijtige zaak en een groot verlies voor de modewereld dat zo een groot talent met zijn eigen label stopt. Bedankt en als Limburger ben ik fier op zijn prestaties de afgelopen 27 jaar.

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.