Schermafbeelding 2024-03-01 om 11.24.33

Straffe ondernemers staan te popelen om u te inspireren!

Hoe een tv-acteur en podcast-presentator plots Limburgse ondernemers werden door een voetbalclub te kopen, kon u de afgelopen maanden uitgebreid op tv en in andere media volgen. Rik Verheye en Sam Kerkhofs, thans de fiere voorzitters van Sporting Hasselt, vertellen graag hun verhaal om anderen te inspireren. Vooral de marketing achter hun operatie wordt extra belicht tijdens een boeiende, én ludieke uiteenzetting op 20 maart. En ook in Genk zijn de komende weken tal van inspirerende peptalks te volgen!

Om het zakelijk aspect achter hun investering te duiden, worden Sam Kerkhofs en Rik Verheye opgevoerd in het Inspiratiecafé, dat Unizo Limburg en Pitch Please op het getouw zetten. Hun verhaal over durf, innovatie en succes zal vast en zeker andere ondernemers tot interessante ideeën bewegen. "Het wordt een reis door de wereld van out-of-the-box marketing", aldus de organisatoren.

Na de inspirerende peptalk van de populaire voetbalvoorzitters, gaan de deelnemers in gesprek met Jade Daems van No Lobster en Loriana Allegrezza van E-Volve. Zij bespreken actuele topics uit hun expertisedomein van marketing en communicatie. Uiteraard wordt de avond afgesloten met een uitgebreide netwerkreceptie. Meer info en (gratis) deelnemen kan via deze link.

Tien dagen gratis info!

Nog méér inspiratie rond creativiteit nodig? Check dan zeker het programma van 10 Days of Creativity dat plaatsvindt in C-Mine Crib in Genk van 11 tot 22 maart. In de dynamische bedrijfsomgeving worden 10 dagen lang de voormiddagen én lunchpauzes volgestouwd met interessante talks en interactieve workshops. Daarin nemen experts in hun vak en gerenommeerde gastsprekers 'van eigen bodem' het woord. Enkele voorbeelden: Hilde Rutten van Berghoff Belgium, Caroline Rigo van Cent Pur Cent of het team van 'homeboys' Impuls Communicatie: top! Achteraf blijven plakken om te netwerken: dat kan!

Meer informatie en inschrijven voor dit (ook al gratis) event, kan via deze link.