Nieuws Limburg “Strijd om talent is nog lang niet gestreden”

“Strijd om talent is nog lang niet gestreden”

“Strijd om talent is nog lang niet gestreden”

Alle wapens zijn goed om de War for Talent te beslechten. Ook de klassiekers, zoals deelname aan een jobbeurs. De grote belangstelling van werkgevers voor de jaarlijkse Jobbeurs Limburg (op 4 april in C-Mine Genk), is alvast een indicatie dat er nog veel aanwervingen zullen gebeuren en de economie dus op volle toeren draait.

In tijden van hoogconjunctuur vliegen de standplaatsen op jobbeurzen als zoete broodjes over de toonbank. Dat is ook het geval voor Jobbeurs Limburg, een organisatie van onze collega’s van Jobat Media. “We krijgen inderdaad veel aanvragen van bedrijven en organisaties die zich willen presenteren aan de Limburgse werkzoekenden”, zegt Key Accountmanager Tineke Vanwalleghem. “Zowel productiebedrijven, dienstverleners als uitzendkantoren hebben honderden openstaande functies die moeilijk ingevuld geraken. Een directe kennismaking met mensen die een nieuwe stap in hun carrière willen nemen, kan dan een oplossing zijn.”

De belangstelling voor de regionale jobbeurs is alvast een goed teken voor de Limburgse economie. “We merken veel ambitie bij de standhouders, die massaal nieuw talent zoeken. Dit in alle sectoren en functies. Het is duidelijk dat de hoogconjunctuur nog niet voorbij is en de strijd om sterke kandidaten binnen te halen nog lang zal aanhouden.”

(Wie nog wil deelnemen aan Jobbeurs Limburg, hetzij als standhouder, dan wel als bezoeker, kan alle info vinden via deze link).

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.