Nieuws Limburg Student-ondernemer zkt. 500.000 euro

Student-ondernemer zkt. 500.000 euro

Student-ondernemer zkt. 500.000 euro

Cr3do, het jonge bedrijfje dan onlangs nog de prestigieuze startersprijs JCI 18-28 in de wacht sleeepte, is genomineerd voor de nationale wedstrijd Student Startup of the Year. Co-founder Wouter Vandenneucker, die naast ondernemer ook student is aan de Hogeschool PXL, is blij verrast: “Deze prijs winnen zou een mooie bekroning zijn van het werk dat we er de afgelopen maanden met het hele team hebben ingestoken.”

wouter credoMomenteel focust Cr3do zich specifiek op het 3D-printen van architectuurmaquettes. “Architectuur is een niche waarvoor we een grote meerwaarde kunnen betekenen,” aldus Wouter. “Geïnteresseerde architecten kunnen op dit moment via een eerste versie van de website aangeven wat voor maquette ze willen. Ondertussen werken we ook aan een tweede versie van het platform. Die zullen we in maart lanceren.” Cr3do is momenteel op zoek naar extra kapitaal ter waarde van 500.000 euro om dit platform te bouwen en te lanceren.

Grote plannen dus voor Cr3do en student-ondernemer Wouter, die zijn studies en bedrijf kan combineren dankzij het programma PXL-UHasselt StudentStartUP. “Door een mentor aan te stellen en andere faciliteiten aan te bieden, geven we hem de ruimte om te groeien,” zegt Jean-Pierre Segers, voorzitter van StudentStartUP. “Een goede begeleiding maakt de stap naar een mooie toekomst iets eenvoudiger.”

Stemmen voor Cr3do kan via deze link. En stem dan ineens ook even op TrendMiner, dat genomineerd is bij de Scale-ups…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.