Nieuws Limburg Studio d’Arte (Hasselt) en Eurocamping (Peer) failliet

Studio d’Arte (Hasselt) en Eurocamping (Peer) failliet

Studio d’Arte (Hasselt) en Eurocamping (Peer) failliet

De uitgeverij en reclamebureau Studio d’Arte in Hasselt is door de rechtbank van Koophandel failliet verklaard. Het bedrijf van zaakvoerder David Bartok, dat onder meer Riant Wonen uitgaf, had de afgelopen jaren zwaar geïnvesteerd in een gloednieuw bedrijfspand (2,5 miljoen) en moderne printmachines, maar kon door de crisis en teruglopende advertentie-inkomsten de schuldeisers niet langer afhouden. Investeringsmaatschappij LRM heeft het bedrijf in portefeuille sinds het eind 2008 een lening van 250.000 euro ter beschikking stelde.

Dezelfde rechtbank heeft op 10 maart ook de faling van Eurocamping in Peer uitgesproken. Dit is een atelier waar voornamelijk kussens werden gemaakt voor tuinmeubelen. De inboedel van het bedrijf is intussen al online te koop via een veilinghuis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.