Stulens verkoopt tak van 1000 kopieermachines

Kantoorinrichting Stulens uit Hasselt heeft de afdeling Print & Copy verkocht aan machinefabrikant Canon. Het gaat concreet om zo’n 1.000 fotokopieerapparaten die Stulens in heel Limburg bij klanten onderhoudt. Canon neemt de klanten én het personeel over. “Het laat ons toe om meer te focussen onze afdelingen Kantoorinrichting en Multimedia,” zegt Birgit Stulens. “Want die behoren niet tot de overname.” Birgit Stulens heeft ook persoonlijk meer affiniteit met de kantoorconcepten.

canon stulens“De kopieermachines zijn een historisch gegroeide tak in ons bedrijf,” zegt ze. “De laatste jaren is de technische evolutie hierin erg groot. De vereisten van de klant qua service zijn bovendien sterk toegenomen, waardoor we het beter vinden dat er rechtstreeks met de fabrikant kan gehandeld worden.”

Canon is “bijzonder fier” op de overname. “Het gaat hier om een vriendelijke overname, waarbij beide partners overtuigd zijn van de garantie op succesvolle synergiën,” zegt Philippe Convents, Managing Director van Canon Belgium. “Wij verstevigen hiermee onze positie in de regio voor het aanbieden van documentdiensten aan kmo’s en grotere bedrijven.”