Stulens wint printerdeal van 600.000 euro

Alle medewerkers van de Stad Genk werken sinds enkele dagen met nieuwe Canon-printers van Stulens Kantoorinrichting in Hasselt. Het gaat om een 5-jarig contract ter waarde van 600.000 euro.
“Dankzij de invoering van een nieuw printerpark zal de Stad Genk een betere kostencontrole hebben op het verbruik van kopies en prints, waardoor er op termijn een besparing tot 20% kan gerealiseerd worden," zegt Dominic Schouterden, algemeen directeur van Stulens. "Naast het zuinig energieverbruik en de lage CO² emissies, hebben deze printers als voordeel dat de gebruikers zelf kunnen kiezen waar zij de documenten laten uitprinten, zodat wachttijden vermeden worden en vertrouwelijke documenten niet blijven liggen op het toestel.”
En ook de Genkse burgervader is enthousiast: "Met deze implementatie bewijzen we innovatief mee te denken," zegt Wim Dries. "Door de laatste technische ontwikkelingen in te voeren, kunnen we een gedetailleerde kostencontrole doen en op termijn belangrijke besparingen voor de Stad Genk realiseren."

Stulens Kantoorinrichting is opgericht in 1972. Nadat Gert Stulens bijna 40 jaar het bedrijf heeft geleid, werd de fakkel in juni jongstleden overgedragen aan zijn dochter Birgit en directeur Dominic Schouterden. Er werken vandaag 17 mensen.