Nieuws Limburg Sven Pribylla: de pits uit en de pist in

Sven Pribylla: de pits uit en de pist in

Sven Pribylla: de pits uit en de pist in

De raad van bestuur van Circuit Zolder laat weten dat Sven Pribylla, General Manager van het Circuit, besloten heeft een volgende stap in zijn loopbaan te zetten en dus het bedrijf zal verlaten.

De General Manager was sinds 2016 aan boord bij Circuit Zolder. Voordien fungeerde hij onder meer als vestigingsmanager en AMG-expert bij Mercedes Benz-concessie Groep JAM. Maar nu zoekt hij dus andere oorden op. “De raad van bestuur bedankt Sven voor zijn positieve bijdrage tot het succes van het Circuit en wenst hem een verdere fantastische ontwikkeling van zijn loopbaan toe”, aldus de mededeling.

Intussen is de zoektocht naar een waardige opvolger al gestart. Sven Pribylla blijft wel nog enkele maanden aan boord, onder meer om de organisatie van de DTM-race verder af te werken en om een vlotte transitie te faciliteren. Ook nog dit: Twee maanden geleden besliste Pascal Ursi, Commercial & Marketing Manager van Circuit Zolder, ook al om het bedrijf te verlaten. Er komt dus een hele nieuwe tandem weldra het management versterken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.