Swevers stationeert zich in Borgloon

Het vastgoedmakelaarskantoor Marc Swevers uit Heusden-Zolder heeft zopas zijn vierde kantoor geopend, en koos daarvoor het centrum van Borgloon. “Haspengouw biedt veel ruimte, groen en het echte Limburggevoel. Sinds de coronapandemie zoeken de mensen meer dan ooit naar alles wat Haspengouw te bieden heeft. Vooral de veelheid aan ruimte is vandaag een grote troef", vertelt Marc Swevers.

Swevers trekt naar Borgloon omdat de klanten ruimte zoeken sinds de coronapandemie. "Nu thuiswerk steeds vaker voorkomt, is het aantal beschikbare kamers een belangrijke troef", weet Swevers. "En die ruimte en rust kan je in Haspengouw nog makkelijk vinden. Heel wat mensen uit de grootsteden, ook van buiten Limburg, zakken daarom naar deze regio af. En dus moeten we hier als makelaars aanwezig zijn. We geloven sterk in een lokale verankering van onze kantoren. In Borgloon werken we dan ook met een team van zes vastgoedconsulenten, die allemaal zelf van Haspengouw afkomstig zijn. Op die manier spreken we ‘dezelfde taal’ als de mensen die hier wonen en kunnen we hen nog beter helpen.”

Wat Swevers ook heeft overtuigd is dat de woningprijzen in Haspengouw nog altijd lager liggen dan het gemiddelde. "Er zijn hier dus zeker nog zaken te doen", besluit de vastgoedmakelaar.