Nieuws Limburg Switch in Hasselt en Genk overgenomen

Switch in Hasselt en Genk overgenomen

Switch in Hasselt en Genk overgenomen

De naam Switch verdwijnt uit het straatbeeld. Een gevolg van de overname door Lab9 Stores, dat er in één klap 15 winkels erbij krijgt, waaronder die van Hasselt en Genk. Lab9, dat recent nog een vestiging opende in Hasselt, is nu de grootste Apple Premium Reseller in ons land.

Met de overname van 15 Switch-locaties stijgt het aantal verkooppunten van Lab9 van 11 naar 26. Er komen in één klap ook een 100-tal medewerkers van Switch over. De integratie tussen beide ketens moet Lab9 een boost geven. Tegen eind 2022 wordt gemikt op een omzetstijging van 38 naar zo’n 85 miljoen euro.

In eerste instantie zullen de Switch-winkels worden omgebouwd naar het winkelconcept van de overnemers. De medewerkers zullen volgens deze standaarden opgeleid worden, zodat begin juni de transformatie zichtbaar zal zijn. Klanten zullen ook via de Lab9-website kunnen bestellen, en de bestelling ophalen in de nieuwe winkels. De hersteldienst en Apple-support zullen beschikbaar blijven op de diverse locaties.

Geert Coolman, CEO van Lab9 Group, legt de nadruk op de upgrade die de Switch-winkels zullen krijgen: “We geloven in de kracht van onze Apple Premium Reseller-status, die door Apple trouwens streng gecontroleerd wordt. Die status garandeert dat we het hoogste niveau van klantenbeleving bieden en dat zullen we nu opnieuw in de overgenomen winkels bewerkstelligen.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Luc B. 2022-09-10 18:41:03

Is de eerdere winkel in shoppi g 1 te Genk terug open?

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.