Nieuws Limburg Syntra opent nagelnieuwe campus in Tessenderlo

Syntra opent nagelnieuwe campus in Tessenderlo

Syntra opent nagelnieuwe campus in Tessenderlo

Syntra Limburg, waar opleidingen voor alle mogelijke beroepsgroepen georganiseerd worden, zal in Tessenderlo een zesde campus openen. Het gaat om een uniek samenwerkingsverband met het Technisch Heilig-Hartinstituut (THHI).

THHI Tessenderlo“We hebben op dit moment campussen in Genk, Hasselt, Tongeren, Neerpelt en Maaseik,” zegt Dirk Vanstipelen, directeur-afgevaardigd bestuurder van Syntra Limburg. “Voor een betere geografische spreiding zochten we een partner in het westen van de provincie. Tessenderlo is een dynamische en ondernemende regio waar veel industrie gevestigd is.”

In september wordt er gestart met een eerder beperkt aanbod in techniek, management, informatica en een aantal dienstverlenende beroepen. Het is de bedoeling dit aanbod geleidelijk uit te breiden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.