Nieuws Limburg Tapasrestaurant wil naar Grote Markt komen

Tapasrestaurant wil naar Grote Markt komen

Tapasrestaurant wil naar Grote Markt komen

De Limburgse keten van tapasrestaurants El Bocado, met vestigingen in Hasselt, Sint-Truiden en Bilzen, wil op de Grote Markt van Hasselt een bijkomende zaak openen. Daarvoor wil zaakvoerder Jeffrey Tackoen via een crowdlending 150.000 euro ophalen.

El Bocado legt het accent op foodsharing in plaats van de traditionele restaurantbeleving. Een succes, en daarom wil de keten verder uitbreiden. Het plan is om in de zomer van 2022 een nieuw restaurant te openen op de Grote Markt van Hasselt, wat meteen het vierde zal worden. Voor de financiering wil het bedrijf een bedrag van 150.000 euro ophalen dat zal gebruikt worden voor de inrichting van de keuken en voor de aankoop van meubilair en voorraden.

“Wij kozen ervoor om gebruik te maken van een snelle lokale financieringsoplossing, die bovendien competitief in termen van kosten is”, zegt Jeffrey Tackoen, telg van de gekende Hasseltse ondernemersfamilie. “De Winwin-lening combineert deze aspecten. Ik vind het bovendien erg leuk om onze trouwe klanten de mogelijkheid te bieden om bij ons te investeren en het is ook een uitstekende manier om ons voor te stellen aan iedereen die ons nog niet kent.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.