Nieuws Limburg Team Jackmaert haalt grote opdracht binnen

Team Jackmaert haalt grote opdracht binnen

Team Jackmaert haalt grote opdracht binnen

Wie dacht dat ondernemer Jackie Jackmaert (65) stilaan met pensioen zou gaan, heeft het mis. Integendeel, met zijn schoonmaakbedrijf Team Jackmaert, blijft hij erg ambitieus. Zo werd zopas een contract getekend voor de schoonmaak van 9 scholen in Limburg, goed voor zo’n 900.000 euro per jaar.

Iedereen kent Jackie Jackmaert. De flamboyante Maaslander heeft in de sector inmiddels 35 jaar ervaring op de teller en kan ook daarnaast terugvallen op een ruim socio-economisch netwerk. De afgelopen jaren bouwde hij zijn bedrijf 4cpm, intussen omgedoopt tot Team Jackmaert, uit tot een stevige KMO. “We tellen inmiddels 86 medewerkers en zoeken verdere uitbreiding naar 100 collega’s”, vertelt Jackie Jackmaert, die samen met zijn broer Guy de enige aandeelhouder van het bedrijf is. “Het is een erg competitieve business, waarin we het verschil maken door de opleiding en training van onze medewerkers. We willen echt een ‘elitekorps’ zijn met de beste mensen in de sector. En om die reputatie waar te maken, voeren we intensieve controles uit op de kwaliteit van ons werk. Dat is de sleutel van het succes.”

Sint-Vincentius

Vanuit het kantoor in Genk bouwt Jackmaert zijn bedrijf verder uit. “We zijn bijvoorbeeld heel blij met de aanbesteding die we binnengehaald hebben van Hogeschool UCLL”, aldus de ondernemer, die zopas nog voorzitter werd van Sint-Vincentius in Maasmechelen. “Het gaat om 9 gebouwen met een totale contractwaarde van 900.000 euro per jaar. Zelfs na zoveel jaren ervaring in de sector is dat een stevige klus waar we heel graag de tanden in zetten”, besluit hij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.