Nieuws Limburg Team Koninckx mag met prijzen aan de haal

Team Koninckx mag met prijzen aan de haal

Team Koninckx mag met prijzen aan de haal

Het Hasseltse eventbureau To The Point Events heeft op de vakbeurs Festival een Certificate of Excellence ontvangen. “Het geeft aan dat we opnieuw door onze klanten worden aangeduid als één van de beste eventbedrijven van België”, zegt CEO Bart Koninckx. “Bijzonder fier, dat zijn we!”

Festivak is een jaarlijkse vakbeurs (dit jaar in ’s Hertogenbosch, volgend jaar in Mechelen) waar eventbureaus uit heel België zich kunnen tonen aan bedrijven en andere opdrachtgevers. Bij die gelegenheid worden er ook erkenningen uitgereikt, en wel op basis van de tevredenheidsscores die klanten geven.

“Het is op basis van deze bijzonder positieve reviews dat we opnieuw een Certificate of Excellence in ontvangst mochten nemen”, stelt Koninckx. “Dit nu al voor het derde jaar op rij. Het spreekt voor zich dat we daar erg blij mee zijn. Voor ons hele team is het een teken van waardering voor het harde werk dat we de afgelopen maanden hebben verricht. Nadat de coronastorm een beetje is gaan liggen, hebben we de handen meer dan vol gehad. Onze mensen zijn vaak erg diep moeten gaan. Met succes, want appreciatie krijgen van de klanten is nog altijd het leukste dat er bestaat.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.