Nieuws Limburg Team Nicolaij sluit aan bij Van Havermaet

Team Nicolaij sluit aan bij Van Havermaet

Team Nicolaij sluit aan bij Van Havermaet

Bedrijfsrevisor Ira Nicolaij en haar team maken voortaan deel uit van advieskantoor Van Havermaet.

Ira Nicolaij is sinds 1997 als zelfstandig bedrijfsrevisor gevestigd in haar geboorteplaats Sint-Truiden. Sindsdien is het team gegroeid tot 10 mensen. Het kantoor heeft zich steeds gefocust op familiale KMO’s en wist met diverse accountantskantoren in Limburg een nauwe samenwerking op te zetten.

“Om onze klanten op het hoogste niveau te kunnen blijven bedienen en ook om te kunnen blijven voldoen aan de alsmaar strenger wordende regelgeving voor het beroep, vond ik de tijd rijp om geïntegreerd te gaan samenwerken met een groter kantoor”, zegt ze. “In Van Havermaet hebben we de perfecte partner gevonden om onze toekomstige ambities waar te maken.” Een verhaal waar ook Van Havermaet onmiddellijk van overtuigd was. “De lange, gezamenlijke geschiedenis heeft ervoor gezorgd dat we niet meer overtuigd moesten worden van elkaars expertise en competenties”, zegt Nathalie Bogaerts, partner Van Havermaet Bedrijfsrevisoren. “De aanwinst van Ira en haar team vormt een perfecte match, niet alleen omdat we elkaar al heel lang kennen, maar ook omdat Van Havermaet op die manier heel veel expertise en know-how kan toevoegen aan haar team van 250 ‘maeten’. En Ira kan op haar beurt kan nog rijkere adviezen geven aangezien ze nu ook onmiddellijk kan terugvallen op de multidisciplinariteit van Van Havermaet. Kortom, de ideale mix voor een fijne samenwerking!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.