Bilzen Classic

Teambuilding op de trappers: businesspakket te winnen!

Met het mooie weer in aantocht is het tijd om het stalen ros uit de stal te halen en kilometers te malen langs de glooiende Limburgse landschappen. Dat kan ook als teambuilding met de collega's. Er zijn de komende maanden tal van events waar bedrijven worden uitgenodigd om hun medewerkers samen op pad te sturen voor een leuke en gezonde ontspanning. Zoals de Bioracer Bilzen Classic, een toertocht waar wij een business-pakket voor mogen wegschenken!

Drie wegritten, een gravelparcours of een totaal Rondje Limburg (tvv. Een Hart voor Limburg en De Kleine Prins): dat zijn de opties om op zaterdag 13 mei de 'goeie benen' boven te halen en mee te fietsen in de Bioracer Bilzen Classic. Het programma staat open voor individuele wielertoeristen, maar ook voor bedrijven die graag in teamverband de kilometers willen afmalen. De organisatie heeft zelfs een heus businesspakket samengesteld waar ondernemingen op kunnen intekenen. Hier zitten -naast het inschrijvingsgeld- heel wat extra's aan verbonden, zoals een ontbijt, wielershirt, goodiebag, etc. Inschrijven doe je via eenvoudig mailtje op info@bilzenclassic.be (vóór 5 april 2023). Aanrader!

Wil je graag zo'n businesspakket winnen? Laat dan je gegevens achter op onderstaand formulier en wij contacteren dé winnaar. Succes!