Nieuws Limburg Teambuilding tussen de koeien wordt franchiseketen

Teambuilding tussen de koeien wordt franchiseketen

Teambuilding tussen de koeien wordt franchiseketen

FarmFun, het Limburgse bedrijf dat teambuildings op de boerderij organiseert voor bedrijven en verenigingen, opent in april zijn tweede vestiging in Essen. Zaakvoerders Patrick Weltjens en Caroline Van Dijck kiezen voor een franchisesysteem, waarbij andere landbouwbedrijven het concept van FarmFun kunnen overnemen.

Koe-mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen… Het zijn innovatieve termen die de activiteiten omschrijven op het melkveebedrijf in Bocholt. “De formule slaat vooral aan omdat wij niet kiezen voor één activiteit, zoals bowlen of karten, maar de gasten een brede waaier van leuke attracties voorschotelen”, zegt Patrick Weltjens. “Het succes wordt bovendien bepaald door onze weersonafhankelijke indoor-accommodatie.”

FarmFun heeft in Bocholt de maximale capaciteit bijna bereikt. “In 2017 kregen we 6.000 mensen op bezoek. Zo’n 140 bedrijven en verenigingen organiseerden bij ons een teambuilding. Omdat we een hoge kwaliteit willen blijven bieden, zoeken we nu uitbreiding. Bij voorkeur iets centraler in het land, omdat Bocholt voor een aantal groepen nogal ver is. Zo is het idee ontstaan om het FarmFun-concept te kopiëren naar andere provincies. FarmFun Essen is de eerste franchise. Gert Godrie en Gitte Martens gaan hiermee van start in april.”

Het streefdoel is één FarmFun in elke Belgische provincie. “We zoeken dus meer melkveebedrijven die gerund worden vanuit een innovatieve, enthousiaste mindset”, besluit Patrick.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.