Nieuws Limburg Ter Dolen is honderdste van Houthalense club

Ter Dolen is honderdste van Houthalense club

Ter Dolen is honderdste van Houthalense club

Mieke Desplenter van Brouwerij De Dool, producent van de Ter Dolen-bieren, heeft zich zopas aangesloten als 100ste lid van de Ondernemersclub Houthalen-Helchteren. Ze kreeg daarvoor een speciale oorkonde uit handen van voorzitter Marnik Hermans. Enkele maanden geleden werd Mieke Desplenter ook al in de bloemen gezet, toen ze de Ondernemer Award 2015 van de gemeente in ontvangst mocht nemen.

ter dolen OCHHVoorzitter Hermans is fier op de toename van zijn ledenbestand: “Het gezegde ‘samen staan we sterker’ geldt des te meer voor een vereniging die lokale dossiers op een hoger niveau tracht te verdedigen,” zegt hij. “Dat we nu in ons 20ste werkingsjaar ons 100ste lid mogen verwelkomen, versterkt onze rol als dé spreekbuis van de lokale bedrijven en motiveert ons alleen maar om deze positieve evolutie verder te zetten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.