Nieuws Limburg Tessenderlo Group is meest aantrekkelijke

Tessenderlo Group is meest aantrekkelijke

Tessenderlo Group is meest aantrekkelijke

Tessenderlo Group is verkozen tot meest aantrekkelijke werkgever in de provincie Limburg. Van degenen die het bedrijf kennen zegt 40,8% graag tot heel graag bij het bedrijf te willen werken. Dat blijkt uit de Randstad Employer Brand Research, een grootscheeps onderzoek naar de employer brands van bedrijven.

Op basis van welke criteria kiezen mensen een werkgever, welke bedrijven zijn de meest aantrekkelijke en waarom? Om een antwoord te krijgen op deze vragen, organiseert hr-dienstverlener Randstad elk jaar een bevraging bij 12.685 respondenten tussen 18 en 65 jaar. Op basis van 16 criteria kwam Tessenderlo Group als beste leerling uit de bus voor de provincie Limburg. Die aantrekkelijkheid komt voort uit onder andere de bouwstenen ‘aantrekkelijk salaris’, ‘financieel gezond’ en ‘werkzekerheid’.

“We zijn erg trots dat we deze Regional Employer Brand Award van Randstad ontvingen,” aldus Myriam Lonneville (SVP HR Tessenderlo Group). “Een mooie erkenning voor onze sterke bedrijfscultuur en vooral voor onze medewerkers. Onze slagzin is niet voor niets ‘Every Molecule Counts’; ze verwoordt ons geloof in het potentieel van mensen, en van de planeet. Wereldwijd zijn we intussen een kleine 5000 man sterk, samen kunnen we heel wat stenen verleggen voor duurzame groei! Positivisme en ondernemerschap zit ingebakken in ons DNA, en dat vullen we aan met een HR-beleid dat sterk inzet op persoonlijke ontwikkeling en training.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.