Testcenter in Bree toont moderne snufjes voor carwash

carwashclub

Carwashclub is de naam van een showroom en testcenter waar alle nieuwigheden in de sector van de wagenwasserij te zien zijn. Naar verluidt is het project uniek in Europa. Initiatiefnemer is Luk Kathagen, gekend ondernemer in Bree.

De Kathagen-groep is nu al marktleider in de verkoop en ontwikkeling van carwashprojecten. Om de diverse innovaties in de sector te tonen aan potentiële klanten, werd zowat een half jaar geleden gestart met de bouw van een showroom en testcenter op het industrieterrein Vostert in Bree. Het project is sinds de zomer open. "We kunnen in deze Carwashclub de laatste technieken zelf uittesten en implementeren," legt Luk Kathagen uit. "Dit hebben we in een totaalconcept gegoten, met de meest geavanceerde technieken op vlak van ecologie, ergonomie en economie. Zowel de uitbaters als de klanten van een carwash halen hun voordelen uit deze toepassingen."

Carwashclub in Bree bestaat onder meer uit een wasstraat van 40 meter, waar per uur zo'n 100 wagens doorheen kunnen gejaagd worden.