The Night Store presenteert nieuwe locatie in Hasselt

De Night Store, de keten van slaapwinkels die werd opgericht door ondernemer Stijn Neuteleers, heeft afgelopen weekend zijn eerste vestiging in Hasselt. De outletwinkel in Stokrooie gaat dicht en de bestaande winkel in Bree wordt vanaf 1 maart de nieuwe outlet. “Het was wachten op een goede locatie in Hasselt,” zegt Neuteleers, die er de jonge Hasselaar Pieter-Jan Grisar als frachisenemer piloteert.

neutelaers grisarHet is tien jaar geleden dat Stijn Neuteleers (41) zijn job als slaapspecialist in de ziekenhuissector vaarwel zegde, om zijn eigen zaak te beginnen. The Night Store, met hoofdkwartier en winkel in Paal en eigen vestiging in Bree, beschikt ondertussen over franchisewinkels in Sint-Truiden, Leuven en nu ook Hasselt. “Aan de Gouverneur Verwilghensingel in Hasselt hebben we eindelijk een goede locatie gevonden, waar 600 m² aan ruimte is voor een technische en een sfeerruimte, én een zogenaamde ervaringsstudio waar kandidaat-kopers een nacht kunnen verblijven,” zegt Neuteleers.

De make-over van de nieuwe vestiging in Hasselt heeft 200.000 euro gevergd. De groep telt nu 15 medewerkers, goed voor een verwachte omzet van 2,6 miljoen euro dit jaar. The Night Store heeft voor dit jaar nog een project in Limburg voor ogen, en mikt voor volgend jaar op een vestiging in Geel.

Nog in Hasselt, heeft ook sectorgenoot Dorsoo overigens zopas een nieuwe vestiging geopend.