Nieuws Limburg Thermisch etiket bepaalt wanneer bier koud is

Thermisch etiket bepaalt wanneer bier koud is

Thermisch etiket bepaalt wanneer bier koud is

foto inkt BZartWanneer weet u of uw bier of wijn koud genoeg is om te serveren? De makers van het Limburgse ‘champagnebier’ Bzart hebben een knappe oplossing bedacht. De etiketten van hun bubbels met Oude Kriek en Oude Geuze worden bedrukt met thermische inkt. “Het is de bedoeling dat je onze flessen in een ijsemmer legt,” zegt Luc Dirkx van Bzart. “Na zo’n 20 minuten is de fles perfect gekoeld om te serveren. Op dat moment wordt op de fles de opdruk “Ready 2 Serve” in een soort stempelvorm zichtbaar. Heel eenvoudig, maar ook erg efficiënt. Een extra troef die we onze klanten aanbieden.”

Bzart is een nieuw merk van klassieke Belgische bieren, die artisanaal worden verrijkt met bubbels. Aan de basis ligt een vriendengroep van Limburgse wijnbouwers, die in Jesseren (Borgloon) een eigen wijngaard exploiteren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.