Nieuws Limburg T&MS (Hasselt) neemt bedrijf over in Kortrijk

T&MS (Hasselt) neemt bedrijf over in Kortrijk

T&MS (Hasselt) neemt bedrijf over in Kortrijk

Test & Measurement Solutions uit Hasselt, het bedrijf van Kurt Hensen en Roel Geraerts, heeft in Kortrijk het ingenieursbureau Cenat overgenomen. Cenat, wat staat voor Control Engineering and Automation, werd opgericht in 2006 en heeft een bijzondere expertise opgebouwd in de ontwikkeling van specifieke testsystemen. Ze zijn in staat om testcondities te simuleren die omwille van de omvang of budgettaire redenen onhaalbaar zijn ‘in het echt’.

kurt Hensen tv“Deze overname is een belangrijke stap in het kader van de groeistrategie van ons bedrijf,” zegt Kurt Hensen. “We halen niet alleen bijzondere expertise in huis op het vlak van high level en complexe testsystemen, maar we positioneren ons ook met onze integrale test- en meetoplossingen aan de andere kant van het land, vlakbij de taalgrens en bij Frankrijk. Bovendien kunnen we hierdoor ook de vestiging in Hasselt verder uitbouwen. Op termijn zal dit ongetwijfeld een aantal extra arbeidsplaatsen opleveren, zowel in Hasselt als in Kortrijk.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer