Tobias Verbruggen versterkt rangen Influarté

Tobias Verbruggen naar Influarté

Tobias Verbruggen, gekend als belangenbehartiger van Voka Limburg, heeft die job ingeruild voor een baan bij Influarté, het PR- en communicatiebureau van Bert Stas... ook ex-Voka.

Tijdens zijn doortocht bij Voka raakte Tobias Verbruggen bedreven in het formuleren, verpakken en communiceren van standpunten en beleidsvoorstellen. "Bovendien leerde ik de ins en outs van ondernemen kennen," aldus Tobias. "De afgelopen jaren bij Voka Limburg waren niet alleen zeer leerrijk, maar ook erg inspirerend. Een ondernemende omgeving zet nu eenmaal aan om zelf de stap te zetten. Ik heb er alvast heel veel zin in.”

Zaakvoerder Bert Stas is tevreden met de komst van Tobias Verbruggen: “Sinds de start van Influarté, iets minder dan drie jaar geleden, groeien we gestaag. Dat doen we door ons te specialiseren in niches binnen de communicatie, met name PR, politieke communicatie en copywriting. Dit jaar verwachten we verdere groei: Limburgse bedrijven durven steeds meer communiceren naar de pers, de verkiezingen van 2018 zijn in zicht en heel wat organisaties willen hun bedrijfsverhaal online vertellen. Het aantrekken van Tobias kadert in ons groeipad. Na een korte inloopperiode treedt hij ook toe als partner.”

Influarté ontstond in 2013 als spin-off van communicatiebureau Idearté. Patricia Robinne, eigenaar van Idearté en vennoot bij Influarté, stelt vast dat dit recept werkt: “We blijven als groep stevig groeien. Met de komst van Tobias groeit de content-poot Influarté tot vier personen, terwijl Idearté het strategische en creatieve talent levert. Beide bureaus versterken elkaar. We vormen een hecht team van 15 personen, met elk hun eigen focus. Zo brengen we onze baseline ‘inhoud + emotie = magie’ in de praktijk.”