Nieuws Limburg Tongers bedrijf investeert en trakteert dorp

Tongers bedrijf investeert en trakteert dorp

Tongers bedrijf investeert en trakteert dorp

De nv Loverix, een veevoederbedrijf uit Tongeren, heeft fors geïnvesteerd in bijkomende capaciteit. Op een oppervlakte van 2.400 m² werd een nieuwe graanloods van 8.000 ton gebouwd. Daarin staat ook een moderne maisdroger, die per dag maar liefst 240 ton mais kan drogen. Gert en Ann Loverix, die de derde generatie vormen van het familiebedrijf, mochten voor de officiële inhuldiging minister van Middenstand, KMO’s, Zelfstandigen en Landbouw, Sabine Laruelle verwelkomen.

Loverix TongerenOm deze uitzonderlijke investering te delen met de omgeving, werden alle inwoners van deelgemeente Rutten door de bedrijfsleiding uitgenodigd voor een ontbijt. “We vonden dit een gepast idee om hen als bevoorrechte genodigden kennis te laten maken met ons bedrijf,” zegt Ann Loverix. “Zo weten onze buurtbewoners wat zich hier tijdens de bouwfase allemaal heeft afgespeeld.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.