Nieuws Limburg Tongerse Delhaize wordt Albert Heijn

Tongerse Delhaize wordt Albert Heijn

Tongerse Delhaize wordt Albert Heijn

AD Delhaize T-Forum op de Luikersteenweg in Tongeren zal begin 2022 getransformeerd worden naar een Albert Heijn-winkel. De ondernemersfamilie Vandecaetsbeek heeft op andere locaties nog 3 andere Delhaizes in franchise.

De overkoepelende vennootschap Koninklijke Ahold Delhaize vertegenwoordigt alle winkels van onder meer Albert Heijn en Delhaize. De groep onderzoekt permanent welke optimalisaties mogelijk zijn om het winkelpatrimonium meer concurrentieel te maken. Uit interne analyses is nu gebleken dat de AD Delhaize in het Tongerse shoppingcenter T-Forum meer perspectief heeft als ze onder de vlag van Albert Heijn gaan varen. Vandaar dat volgend jaar de switch wordt gemaakt.

Franchisenemer VandeCaetsbeek, al meer dan 20 jaar verbonden aan Delhaize, blijft met andere winkels actief onder de noemer van Delhaize. Zo baat de familie ook nog de bestaande AD Delhaize Ambiorix in Tongeren uit, AD Delhaize Koersel en de recent geopende Proxy Delhaize Kortessem.

Reageer op dit bericht

Reacties

Guido V. 2021-09-07 13:36:20

Dit is zeker een aanwinst voor T-Forum en Tongeren. Verder wens ik de familie Vandecaetsbeek veel succes met de uitbating van de 3 resterende Delhaize winkels.

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.