Twee familiale wijnhandels van Monard vloeien samen
Monard Pro Vino, de gekende specialist in Franse wijnen uit Zonhoven, die geleid wordt door Birgit Monard, bundelt de krachten… Lees meer
Eierhoeve Lecoque in Tongeren, in binnen- en buitenland gekend als leverancier van gekookte en gepelde eieren, heeft 1 miljoen euro geïnvesteerd in nieuwe machines. “Dat is nodig om ons marktaandeel verder te vergroten,” aldus afgevaardigd bestuurder Jean-Marie Lecoque. “We zijn vandaag vooral actief in de industrie en foodservice, maar merken dat er ook veel interesse is voor onze eieren bij supermarkten. Consumenten zijn immers steeds meer op zoek naar kant-en-klare ‘convenience’-producten. Als ze zelf de eitjes thuis niet meer moeten koken en pellen, kunnen ze rechtstreeks worden verwerkt, bijvoorbeeld als saladecomponent.”
Eierhoeve Lecoque behaalde in 2010 een omzet van iets meer dan 12 miljoen, ongeveer hetzelfde als het jaar voordien. Het bedrijf heeft een capaciteit om ieder uur 50.000 eieren te verwerken. Met de bijkomende focus op de retail, is de ambitie om de volgende stap voortwaarts te zetten duidelijk aanwezig.
Monard Pro Vino, de gekende specialist in Franse wijnen uit Zonhoven, die geleid wordt door Birgit Monard, bundelt de krachten… Lees meer
Angelique Dirkx en Conny Gijbels zijn straffe madammen. Als drijvende krachten achter De Kaastafel verkopen ze al vele jaren alle… Lees meer
Sevens Kippenspecialiteiten, het bedrijf van Walter, Niels en Michiel Sevens, heeft in Genk een industriegrond gekocht om nieuwe hallen te… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen