Creneau tekent Cordaat on the Beach
Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer
De milieudienst van de stad Tongeren en de Tongerse Bakkersbond sloegen de handen in elkaar voor de ontwikkeling van de Tongerse Steenuil. “Deze praline is gevuld met fruit uit de streek”, zegt Jan Kerkhofs van Bakkerij Gilissen. Bakkerij Gilissen is een ambachtelijke bakkerij in het hartje van Tongeren, met al meer dan vijftig jaar ervaring. In samenspraak met de milieudienst van de stad Tongeren en de Tongerse Bakkersbond – waarvan ikzelf voorzitter ben – hebben we een praline ontwikkeld in de vorm van een steenuil. Ze worden verkocht in een mooie verpakking, die het typisch Haspengouwse landshap weergeeft.” Bakkerij Gilissen, Verenigde Natiënlaan 17, 3700 Tongeren, www.bak-gilissen.com
Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer
Ondanks de sluiting van de horeca wil Ralf Berendsen, chef van 2-sterrenrestaurant La Source in La Butte aux Bois, niet… Lees meer
Hoe zou het zijn met... chef Danny Vanderhoven? Goed nieuws! Na een tijdje sterren te zien is hij na een… Lees meer
Donderdag is zittingsdag voor de Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. En daar werden in tegenstelling tot vorige week, opnieuw een aantal… Lees meer
Ben Bijnens is de nieuwe VP Operations - General Manager van Coca-Cola in Noord-Europa. De Wellenaar is niet de eerste… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen