Nieuws Limburg Top Tents (Lommel) opent vestiging in de VS

Top Tents (Lommel) opent vestiging in de VS

Top Tents (Lommel) opent vestiging in de VS

Het tentenbedrijf Top Tents uit Lommel heeft in de buurt van Atlanta een dochterbedrijf opgericht. Onder de naam Epic Tents zullen er tenten worden verhuurd aan de Noord-Amerikaanse festivalorganisatoren. Dat werd bekendgemaakt tijdens een rondleiding ‘achter de schermen’ van het TomorrowWorld-festival in Atlanta, die speciaal werd georganiseerd voor een groep ondernemers van Unizo.

“De bal is aan het rollen gegaan toen we vorig jaar een tent mochten leveren voor het TomorrowWorld,” zegt Gunter Willems, oprichter en zaakvoerder van Top Tents. “Met de Amerikaanse organisatie die hier achter zat (SFX, dat destijds ID&T heeft overgenomen), hebben we daarna een contract getekend voor meerdere festivals in de VS. Vandaar dat we de beslissing hebben genomen om ter plaatse een eigen kantoor te openen.”

toptents USAEpic Tents gaat buiten het order voor SFX ook aan andere klanten leveren. “Het is inderdaad de bedoeling om onze business ginds uit te bouwen. We gaan meer tenten hier in Lommel produceren voor onze vestiging in de VS. We zijn ook druk bezig met het opleiden van lokale mensen om telkens de opbouw te doen. Voorlopig vliegt er nog altijd iemand vanuit Lommel naar ginds om te helpen.” De activiteiten in de VS maken vandaag al ongeveer 25 procent van het zakencijfer uit.

Top Tents stelt in Lommel zo’n 30 mensen tewerk. Er zijn ook vestigingen in Nederland en Frankrijk. Het is ook de bedoeling om ook in andere landen nieuwe business op te starten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.