Topklant verlengt contract met SKF Tongeren

Agfa Graphics, één van de sleutelklanten van SKF Logistics Services in Tongeren, heeft zopas een contractverlenging ondertekend van 4 jaar. Een belangrijke opdracht, die voor continuïteit in de tewerkstelling zorgt. SKF staat in voor de distributie van de Afga-onderdelen (van drukkerij-machines) naar industriële klanten overal ter wereld. Een niet te onderschatten taak, omdat de reserve-onderdelen bedrijfskritisch zijn voor de eindgebruikers en zij dus zo snel mogelijk over deze onderdelen moeten beschikken in geval van panne.

press Agfa"Agfa is een voorbeeld van een klant voor wie we al vele jaren de logistiek verzorgen," zegt Hans Vander Perre , algemeen directeur van SKF Logistics Services. (Het SKF-verdeelcentrum in Tongeren dient dus niet alleen voor de distributie van de eigen SKF-producten.) "Door snel te reageren beperken we de downtime aan de machines voor Agfa-klanten en versterken wij zo de concurrentiepositie van onze klant.

"De verlenging van het huidige contract is het bewijs van beide partijen om deze productieve relatie nog verder te ontwikkelen," zegt Christiaan Geeve, Europees logistiek manager bij Agfa Gevaert. Overal blije gezichten bij dit goede nieuws. Het mag wel eens, met dit druilerige weer...