Toptransfer: team TTPE trekt supertalent aan

Greet Panis, meer dan 20 jaar ervaring in de eventsector, vervoegt de equipe van To The Point Events. Ze komt over van Star Events, waar ze grote producties als Back To The Ninties en Baouzza in goede banen leidde. Voor To The Point is het een stevige versterking, die nodig is na een verdubbeling van de omzet in 2022. "We maken ons klaar om nog meer stappen vooruit te zetten", aldus CEO Bart Koninckx.

Alsof een vlot scorende spits van Club Brugge naar KRC Genk verhuist: dat is zowat de feeling bij de transfer van Greet Panis van Star Events naar To The Point Events. De doorwinterde Limburgse manager verruilt het ene topbureau voor het andere. Bart Koninckx van TTPE is mega-content. "Kijk, we zijn van een omzet van 1,6 miljoen euro in de coronajaren gestegen naar zowat 5 miljoen in 2022... Een onvoorstelbaar jaar van knaldrang, waarin ons team zich dubbel, nee driedubbel, heeft geplooid. En dat ondanks de investeringen in de versteviging van onze structuur, want we hadden deze evolutie wel zien aankomen. Met Greet erbij, als Senior Project Manager, moeten we opnieuw naar een ietwat normale taakverdeling kunnen evolueren, en dit zonder aan volume in te boeten. De sprong die we gemaakt hebben, willen we nu vasthouden. Greet kent het klappen van de zweep. Ze heeft geen uren briefing nodig om te weten hoe de vork aan de steel zit."

En zelfs meer. "Er komen zoveel opportuniteiten op ons af, dat we klaar willen zijn om onze rol te blijven spelen in dit fantastische groeiverhaal", aldus nog Bart Koninckx. "Denk aan de realisatie van de Corda Arena, eind 2024. Wel, we hebben nu al een afdeling MICE in ons bedrijf die overal ter wereld actief is. Hét doel moet zijn om al die congressen en events naar Hasselt te halen. En dan willen wij als To The Point onze internationale voortrekkersrol invulling blijven geven. Samen sterk!"

To The Point Events wil ook inzetten op iets kleinere producties. "Tja, een familiedag voor 8.000 mensen organiseren, het heeft wel iets", bekent Koninckx. "Maar daarnaast blijven we ons richten op teambuildings en veel kleinere events die mensen samenbrengen en bijdragen tot het Bruto Nationaal Geluk. Inspire Your Tribe, zoals we deze tak noemen, is én blijft een belangrijk onderdeel van onze groep. Onder meer onze Chief Happiness Officer, Anouck, neemt deze business unit voor haar rekening met inspirerende workshops. We zijn er helemaal klaar voor!"