Nieuws Limburg Traditierijke familie investeert in kofferwinkel

Traditierijke familie investeert in kofferwinkel

Traditierijke familie investeert in kofferwinkel

De familie Persy, die als sinds 1863 lederwaren en reisbenodigdheden verkoopt in de Hasseltse Kapelstraat, heeft de business over een andere boeg gegooid. Helene Persy, al de vijfde generatie in de onderneming, heeft beslist om het centrum vaarwel te zeggen en een concept store te openen op de Kuringersteenweg in Hasselt. Aan deze belangrijke invalsweg wil Helene een echte specialiastie uitbouwen in reiskoffers, business-tassen en kleine lederwaren.

persy hasseltHet volledige project werd behartigd door Beneens uit Olen, terwijl interieurarchitect Tom Huycke en de familie Persy zelf het het concept hebben uitgewerkt. De gloednieuwe winkel is twee keer groter dan voordien en vooral makkelijker te bereiken. “Ik wil de waarden van onze familiezaak verder uitdragen en sterk inzetten op kwaliteit, deskundigheid en service,” aldus Helene Persy, die haar vader Jacques opvolgt als zaakvoerder.

koffers Persy

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.