Nieuws Limburg Transfer: Marc Beenders van VKW naar LRM

Transfer: Marc Beenders van VKW naar LRM

Transfer: Marc Beenders van VKW naar LRM

Marc BeendersMarc Beenders, stafmedewerker van VKW Limburg zal vanaf maart 2016 in dienst treden bij investeringsmaatschappij LRM. Hij zal er moeten zorgen voor de kruisbestuiving tussen de startende bedrijven die in de 6 incubatoren van LRM timmeren aan een groeitraject. De functietitel die hij meekrijgt is Corporate Community Manager.

Marc Beenders was 9 jaar actief bij VKW Limburg, waar hij onder meer instond voor de jongerenwerking en de events. “De uitdaging bij LRM is groot en trekt me enorm aan,” aldus Beenders in een eerste reactie. “Vandaar dat ik beslist heb om de overstap te maken. Ik kijk er naar uit om, samen met de succesvolle incubatoren en alle andere Limburgse partners, me in te zetten om van Limburg dé startup-regio te maken. We hebben alle troeven in handen om hierin te slagen: ondernemerszin, passie en vooral heel veel goesting!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.