Nieuws Limburg Très Chic duikt nieuwe Expo van Hasselt binnen

Très Chic duikt nieuwe Expo van Hasselt binnen

Très Chic duikt nieuwe Expo van Hasselt binnen

De gekende luxebeurs Très Chic zal voor het eerst indoor plaatsvinden. Organisator Koen Gielen mag van 16 tot 18 november gebruik maken van Expo Hasselt, de gloednieuwe tentoonstellingsruimte in Park H, de nieuwe naam voor de Grenslandhallen. Maar die is al meteen te klein. Wie dacht dat beurzen over hun hoogtepunt heen waren, heeft het mis.

Très Chic is een beurs die jaarlijks een aantal topmerken de kans biedt producten voor te stellen zoals topwijnen, exotische reizen, exclusieve voertuigen, kunstwerken, juwelen, luxe-vastgoed, wellness en chique kleding. Met meer dan 10.000 bezoekers loopt het ieder jaar storm voor de bling-bling die er te zien is. Na 11 edities in een halfopen tentencomplex (zie archieffoto), kiest de organisatie deze keer voor een volledig indoor event. Een gok, maar die draait goed uit.

“We hadden zelf niet verwacht dat het storm zou lopen voor deze indoor-editie van onze beurs”, zegt Koen Gielen. “Afgaande op de voorgaande jaren, hadden we aanvankelijk plaats voorzien voor 55 bedrijven om hun goederen en diensten in de kijker te plaatsen. Maar voor we goed en wel gecommuniceerd hadden, was de nieuwe exporuimte al volzet. Vandaar dat we twee extra hallen hebben gehuurd, zodat er minstens 70 standhouders kunnen deelnemen.”

De formule houdt in dat de exposanten elk hun 500 beste klanten uitnodigen. Zowat een derde van de genodigden komt ook daadwerkelijk naar Très Chic, wat een enorm hoog percentage is. Voor de editie van november mag de organisatie rekenen op nieuwigheden, zoals de aanwezigheid van automerk Bentley. “BMW stelt bij ons de nieuwe 8-reeks voor”, stelt Gielen. “Daarnaast ook heel wat snufjes uit de elektronica-wereld en handtassen van Delvaux… Voor iedereen wat wils, daar ligt de sleutel van het succes.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.