Nieuws Limburg TriFinance strijkt neer in Limburg: klaar om te groeien, samen met bedrijven

TriFinance strijkt neer in Limburg: klaar om te groeien, samen met bedrijven

TriFinance strijkt neer in Limburg: klaar om te groeien, samen met bedrijven

Als internationale consultancy netwerkorganisatie met achthonderd medewerkers zet TriFinance alle zeilen bij om haar unieke activiteiten ook in Limburg te verstevigen en uit te breiden. “De ambities zijn hooggespannen en daarom verhuisden we eerder dit jaar naar een groter kantoor binnen de Corda Campus in Hasselt”, benadrukt Hanne Hellemans, die de Limburgse ploeg van TriFinance leidt.

TriFinance heeft vestigingen in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Het biedt operationele ondersteuning en pragmatische adviesverlening aan finance, ICT en aanverwante afdelingen. Samen met Tri-ICT maakt het deel uit van ParkLane Insight.

“Om succesvol te zijn, focussen we in de eerste plaats op onze medewerkers. Wanneer zij zich goed voelen, straalt dat af op hun werk. Dat komt de klant ten goede”, zet Hanne Hellemans uiteen. TriFinance begeleidt en stimuleert de groei van zijn medewerkers. In de eerste plaats door hen uitdagende projecten te bieden. Het zoekt zijn medewerkers bij mensen die hun carrière stevig in handen nemen.

Denken én doen

De Project Consultants van de netwerkorganisatie hebben een hele BaseCamp achter zich staan. Dat vormt de link tussen hun ambities en de uitdagingen van de klanten. “TriFinance doet niet aan loutere detachering, noch levert het enkel dikke adviesrapporten af. Het doet aan ‘Do-How’: denken en doen stopt ze in een en hetzelfde pakket”, verduidelijkt business consultant Esther Santermans.

Do-How brengt operationele ondersteuning bij Transition & Support en pragmatische adviesverlening, in het bijzonder door CFO Services en Management Information & Systems. Andere business units (Blue Chip Boutiques) bedienen sectoren zoals de financiële wereld en de (semi)publieke sector. Tri-ICT en CroXcon richten zich op IT-domeinen en automatisering.

“Onze netwerkorganisatie stroopt steeds zelf de mouwen op bij de implementatie van de voorgestelde oplossingen. Onze Limburgse klanten appreciëren dat erg”, beklemtoont Hanne Hellemans.

Sterke klantappreciatie

Eén van die klanten is H.Essers. Zijn finance team doet al langer een beroep op TriFinance, voor Project Consulting, interim management en vaste aanwervingen. “Bij H.Essers gaat het bijvoorbeeld over: de ondersteuning van het GL-team, het tijdelijk verschaffen van een Credit Controller en van een expert om het consolidatieproces te optimaliseren en te standaardiseren”, legt Business Manager Wouter Vanlee uit.

Jordy Vos, Head of Accounting bij H.Essers: “De professionaliteit van de mensen bij TriFinance en hun persoonlijke opvolging door hun organisatie maken indruk op mij. TriFinance slaagt er steeds weer in om iemand voor te stellen met de juiste skills én de perfecte match met het team! Dat laatste vind ik erg belangrijk.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.