Nieuws Limburg Trixxo opent deur naar buitenlandse interimmers

Trixxo opent deur naar buitenlandse interimmers

Trixxo opent deur naar buitenlandse interimmers

Met de overname van het Groningse Flex Correct en dochterbedrijf Continuum, beukt het Hoeseltse uitzendbedrijf Trixxo Jobs niet alleen de Noord-Nederlandse markt open, maar krijgt het ook toegang tot het inhuren van Oost-Europese werkkrachten. “Een leerrijk pad dat we verder willen bewandelen”, aldus Frank Vliegen, CEO van Trixxo Jobs.

Het is via Trixxo Nederland, onderdeel van de Limburgse Trixxo Groep rond Luc Jeurissen, dat Flex Correct uit Groningen wordt overgenomen. Daarmee telt Trixxo 13 kantoren in Nederland, goed voor een omzet van 55 miljoen euro. De nieuwkomer in de groep is de eerste uit Noord-Nederland. Een duidelijk statement om alle blinde vlekken bij onze noorderburen te gaan invullen.

“Om de uitdaging erin te houden zochten we een partij die ons kon helpen met het doorbreken van het huidige plafond. Ons gevoel bij Trixxo zat meteen goed”, aldus medeoprichter van Flex Correct, Arjen Wezeman. “We zijn in november in contact gekomen, hielden een eerste gesprek en nog dezelfde dag bezegelden we onze overname met een handshake. De ondertekening gebeurde zelfs op oudejaarsdag.”

Flex Correct is werkzaam in twee grote vakgebieden: het uitzenden van binnenlandse en buitenlandse interimmers, dit laatste via de tak Continuum. In beide groepen ligt de focus op personeel in de bouwsector en techniek.

Interessant, vindt Frank Vliegen van Trixxo Jobs (foto): “Het is vooral de buitenlandse tak die voor ons nieuw is. Flex Correct heeft een mooi aanbod aan buitenlandse uitzendkrachten in de scheepsbouw en de elektrotechniek. De kwaliteit die ze in dat domein leveren is voor ons heel leerrijk en een pad dat we verder willen uitbouwen.”

Daarmee is Trixxo nog niet uitgewinkeld in Nederland. “We willen er onze omzet verdubbelen tot 110 miljoen euro en dat zal gebeuren via een evenwichtige combinatie van organische groei en overnames”, aldus nog Frank Vliegen, die intussen een autonoom managementteam heeft aangesteld om vanaf mei de operaties in Nederland aan te sturen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.