Nieuws Limburg Trixxo zet nieuwe stap naar 800 miljoen

Trixxo zet nieuwe stap naar 800 miljoen

Trixxo zet nieuwe stap naar 800 miljoen

Met de overname van De Schoonmakerij, een dienstenchequebedrijf uit Antwerpen en Gent, krijgt Trixxo er nog eens 250 huishoudhulpen en 5 bedienden bij. Daarmee overstijgt de Hoeseltse dienstengroep nu 8.500 werknemers. “En het is niet de laatste overname dit jaar”, aldus CEO Luc Jeurissen, die de ambitie bevestigt om in 2025 met de hele Trixxo-groep de kaap van 800 miljoen euro omzet te ronden.

De Schoonmakerij werd in 2017 opgestart door Katrien De Meester. Met kantoren in Gent en Antwerpen telde het dienstenchequebedrijf vandaag 250 huishoudhulpen en 1.800 klanten. Een interessant overname-target voor Trixxo, dat door interne groei en acquisities wil doorstoten naar de top van ons land.

“Een positief verhaal, want de overgenomen 250 huishoudhulpen komen terecht in een grote onderneming, waardoor ze van betere voorwaarden kunnen genieten”, zegt Stéphanie Dupont, COO van Trixxo Dienstencheques Vlaanderen. “Denk aan maaltijdcheques, een jaarlijkse familiedag of de mogelijkheid om een fiets of scooter te leasen.”

“We blijven ambitieus en willen nog verder groeien zowel organisch als via overnames”, aldus nog Stéphanie Dupont. “We zijn proactief op zoek naar nieuwe overnames, maar worden momenteel ook vaak zelf benaderd door dienstenchequebedrijven. De kleine spelers hebben het moeilijk door de lage marges in de sector. Veel van hen zien veel voordelen in een overname. Door in te stappen in een grote organisatie kunnen ze de werknemers werkzekerheid bieden en hen vaak ook van een gunstiger loonpakket voorzien.”

De Trixxo-organisatie telt nu 8.500 werknemers. CEO Luc Jeurissen wil doorheen de hele groep verdere groei realiseren en mikt op een omzet van 800 miljoen in 2025. Aan die ambitie dragen alle beetjes, zoals deze recente overname, bij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.