Truckcenter in Opglabbeek investeert in ruimte

In Opglabbeek, langs de Weg naar Meeuwen, zijn de uitbreidingswerken gestart van het magazijn en de werkplaats voor Truck Service Station International (T.S.S.I.), een service-center voor MAN-vrachtwagens. Het bouwproject werd toegewezen aan aannemer Mathieu Gijbels en architectenbureau Nova-Zembla.

“We hadden al een tijdje te kampen met capaciteitsproblemen,” aldus zaakvoerder Marijke Weltjens. "Onze huidige ligging is echt ideaal, dichtbij de autosnelwegen en ook goed bereikbaar voor onze klanten en leveranciers uit Noord- en Oost-Limburg. Vandaar dat we gekozen hebben voor een maximale benutting van de bestaande terreinen via een uitbreiding." Met deze bouwplannen is een investering gemoeid van 1,5 miljoen euro.

IMG_1867“Concreet gaat het om een uitbreiding van hun werkplaats (750 m2) en magazijn voor nachtlevering (125 m2). De voorbereidende werken op de werf zijn midden juni gestart, en de oplevering is gepland voor eind dit jaar,” aldus Joël Melaerts, commercieel directeur van Mathieu Gijbels. “Uiteraard zijn we zeer tevreden met het vertrouwen dat T.S.S.I. in ons stelt. We bouwen opnieuw voor een goede buur, op een plek met veel passerend verkeer." Op hetzelfde industrieterrein is NV Mathieu Gijbels vandaag aan het bouwen voor Jos Eerdekens en Scania Parts.