versluys dome

Truiens bedrijf lokt 3.000 klanten naar zee

Een absolute primeur in de Benelux: dat is het event dat reisbureau De Blauwe Vogel op 18 augustus in Oostende organiseert. Het bedrijf uit Sint-Truiden heeft al meer dan 3.000 inschrijvingen ontvangen voor de voorstelling van het cruise-aanbod in 2020.

Het Truiense reiskantoor van de familie Carlier geniet al jaren nationale bekendheid, vooral met groepsreizen. Daarbij behoort ook een aanbod van cruises. Om dit voor te stellen aan het grote publiek, probeert zaakvoerder Trudo Carlier een nieuwe formule uit. "We hebben in Oostende de Versluys Dome afgehuurd", vertelt hij. "Daar nodigen we alle geïnteresseerden uit voor een dagje aan zee. Bijna 50 adviseurs zullen ter plaatse zijn om de cruises naar Kroatië en die naar de Noorse fjorden en de Baltische staten voor te stellen."

Een onverhoopt succes. "Momenteel zijn er al meer dan 3.000 inschrijvingen via onze website binnengelopen", telt Trudo Carlier. "Daarmee zorgen we voor een primeur in de Benelux, want zo'n gratis mega-event is volgens mij nog nooit vertoond."