Nieuws Limburg Truiens callcenter opent vestiging in Luik

Truiens callcenter opent vestiging in Luik

Truiens callcenter opent vestiging in Luik

Callexcell, het Truiense callcenter van Karin Van De Velde en Roland Duchâtelet, breidt uit naar Wallonië. Op een voormalige universiteitscampus in Luik staan de stoelen en computers klaar om de derde vestiging van de groep officieel te openen.

Callexcell is vandaag nog voornamelijk actief in Sint-Truiden, in de tribune van het voetbalstadion Stayen. Samen met het contactcenter in Maastricht, werken er zo’n 850 mensen.

In het Luikse stadsdeel Val Benoit, waar vroeger een universitaire campus was gevestigd, komt nu de eerste vestiging van Callexcell in Wallonië. Volgende week vrijdag zullen de eerste werknemers er aan de slag gaan. Dan maakt Karin Van De Velde de verdere plannen bekend voor de uitbouw van haar bedrijf over de taalgrens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.