Nieuws Limburg Truiens callcenter zoekt (opnieuw) 100 extra mensen

Truiens callcenter zoekt (opnieuw) 100 extra mensen

Truiens callcenter zoekt (opnieuw) 100 extra mensen

Het snelgroeiende Truiense callcenter Callexcell heeft dringend 100 nieuwe medewerkers nodig. In een eigen pop-up rekruteringsbureau zullen een tiental medewerkers aan de lopende band kandidaten ontvangen. “Deze aanwervingsgolf heeft te maken met de groei van onze business,” zegt CEO Karin Van De Velde, die nog geen jaar geleden ook al de komst van 120 extra collega’s aankondigde.

Callexcell is één van de snelstgroeiende bedrijven in onze provincie. De ambitie reikt echter verder. Zo werd onlangs een vestiging geopend in Maastricht en is begin volgend jaar een kantoor in Luik aan de beurt. Het bedrijf van Roland Duchâtelet en Karin Van De Velde telt nu zo’n 750 medewerkers, wat ruim onvoldoende is om de voorspelde groei te realiseren. Waar vorig jaar in november een zoektocht naar 120 extra mensen werd gestart, mogen er nu nog eens 100 een contract tekenen.

“Er is een grote creativiteit nodig om die vacatures in te vullen”, zegt Karin Van De Velde. “Het is een hele uitdaging voor onze personeelsdienst en de vijf recruteringsbedrijven waar we mee samenwerken. Tot nog toe lukte het nog redelijk, maar de zes jongste maanden is het moeilijker geworden, ook al kijken we al sinds jaren uitdrukkelijk naar mensen die, ondanks een beperking, over tal van talenten beschikken.”

Hoe lang het nieuwe pop-up kantoor Job-up open zal blijven, staat nog niet vast.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.