Nieuws Limburg Truiense ingenieur wint Emmy in Las Vegas

Truiense ingenieur wint Emmy in Las Vegas

Truiense ingenieur wint Emmy in Las Vegas

macom wim copsWim Cops, een Truienaar die in Zuid-Frankrijk werkt voor het internationale technologiebedrijf Macom, heeft zopas in Las Vegas de Technology & Engineering Emmy Award ontvangen. Dat is een Emmy voor de ontwikkeling van vooruitstrevende technologische toepassingen voor de audiovisuele industrie.

Cops heeft samen met zijn team een chipkaart ontwikkeld die tv-beelden in hoge resolutie kunnen verwerken. Grote internationale tv-zenders maken er gebruik van om hun signaal in de beste kwaliteit bij de eindgebruikers te krijgen. Voor deze topprestatie werd Wim Cops (43) gelauwerd in het prestigieuze Bellagio Hotel in Las Vegas. Daar vond op dat moment de International Consumer Electronics Show (CES) plaats, zowat het Mekka van de consumentenelektronica.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.